Оптиком ООД

Складове за промишлени стоки и офиси, "Оптиком" ООД, гр.Стара Загора

  • Инвеститор: "Оптиком" ООД, гр.Стара Загора
  • Главен изпълнител:  "Дан 92" ЕООД, гр. Сливен
  • Обект: Складове за промишлени стоки и офиси
  • Изпълнител: "ВиДжиАр" ООД, гр. Пловдив